Home IT Detachering

IT Detachering

“Detachering van de beste software ontwikkelaars”

 • Wij zoeken de beste senior ontwikkelaars voor u
 • Op afstand of bij u op de werkplek

IT detachering

Een IT detachering biedt bedrijven van elke omvang een aantal waardevolle mogelijkheden. Het brengt externe professionals binnen die ervaring hebben met de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van uiteenlopende systemen. Denk hierbij aan applicaties, digitale tools en websites, maar ook aan interne systemen, databases en cloudomgevingen. Dit levert u de volgende voordelen op:

 • Flexibiliteit door gemakkelijke op- en afschaal mogelijkheden
 • Kosteneffectief vanwege besparing op lange termijn contracten
 • Technische kennis wanneer u deze nodig bent

Met IT detachering krijgen bedrijven gegarandeerd toegang tot gespecialiseerd personeel met de juiste tools en kennis om hun bedrijfsvoering efficiënter te maken.

IT Detachering: software ontwikkelaars

In de praktijk zien wij steeds meer bedrijven die vanwege uitbreiding hun toevlucht nemen naar freelancers die bij hun op kantoor worden ingezet om tegemoet te komen aan tekort aan capaciteit of kennis. Dit lijkt de enige oplossing om het probleem te lijf te gaan, maar hier is nearshoring een alternatief dat vele voordelen biedt:

 1. Samenwerking binnen een ervaren team
 2. Formalisering communicatie
 3. Integratie van testen / QA
 4. Flexibel inzetbaar
 5. Alle faciliteiten inclusief
 6. Back up bij calamiteiten / continuïteit
 7. Kosten besparing
 8. Sparringpartner op het hoogste niveau
 9. Toegang tot diverse technieken / kennis
 10. Ontzorgen

Wanneer bedrijven de stap nemen naar een uitbesteding via Addcode, dan ervaren ze de voordelen die dit heeft. Uiteraard mist u wat als het gaat om het frequente contact en de informele overlegstructuur, maar de vraag is of dit altijd goed werkt of dat een strak gestructureerd proces met formele procedures en vastlegging eigenlijk niet beter werkt? In-shore begeleidt u op deze weg van nieuwe samenwerking tussen uw ontwikkelteam en de ontwikkelaars of testers bij ons op locatie.

Wat kost ICT detachering op afstand?

Wellicht bent u bekend met gedetacheerde professionals en de tarieven die hiervoor gevraagd worden. Vanwege de concurrentie en de onzekerheid over hun bezettingsgraad worden hier, begrijpelijkerwijs, hoge tarieven voor gevraagd.

Het kan echter ook anders. Detachering op afstand betekent dat u in principe hetzelfde tarief per uur betaald als dat u iemand zelf in dienst zou nemen. In de praktijk houdt dit in dat onze tarieven minder dan de helft zijn van een standaard tarief dat voor een vergelijkbare gedetacheerde wordt gevraagd.

U dient wel rekening te houden met extra capaciteit om gedetacheerde te begeleiden, maar dit blijft nog steeds een veel lucratievere optie dan de standaard detachering. Daarnaast garanderen wij dat de inzet over langere tijd beschikbaar is. Over het algemeen is dit met dezelfde persoon en soms wordt er op termijn voor een goede vervanging gezocht, zonder dat u hoeft te betalen voor het inwerktraject.

Als u alle kosten optelt zal u wellicht iets duurder uit komen dan het inzetten van eigen personeel (werken op afstand is iets minder efficient), maar u profiteert wel van alle voordelen van detachering, zoals flexibiliteit, betalen naar daadwerkelijke inzet en het importeren van specifieke kennis en ervaring.

Als u alle kosten optelt zal u wellicht iets duurder uit komen dan het inzetten van eigen personeel (werken op afstand is iets minder efficient), maar u profiteert wel van alle voordelen van detachering, zoals flexibiliteit, betalen naar daadwerkelijke inzet en het importeren van specifieke kennis en ervaring.

Detachering bij Addcode

Addcode heeft vaste medewerkers die ingezet worden in dedicated ontwikkel teams of zelfstandig werken aan het opleveren van projecten. Naast deze manier van nearshoren van software ontwikkeling en testen, zoeken wij ook geschikt ICT personeel wanneer hier een specifieke vraag naar is. Het gaat hier om detachering van software ontwikkelaars en testers op afstand.

Het team is full time bezig met het rekruteren van de beste senior software ontwikkelaars en professionele testers. Hiermee kunnen we snel voldoen aan uw vraag naar gekwalificeerd personeel dat op dit moment in Nederland nauwelijks meer te krijgen is. Alle goede software ontwikkelaars zijn immers aan het werk! Zo kunt u middels IT detachering toch gebruik maken van de beste software experts.

Alleen de beste ontwikkelaars en testers

Door onze constante werving op de lokale markten hebben wij contact met de beste mensen in de regio. Het niveau van de mensen van In-shore is zeer hoog en dat trekt ook weer goed mensen aan. Wij hebben de beschikking over toppers op het gebied van:

 • Microsoft technologie (.Net C#, C++, ASP.Net, MVC. Sharepoint. Azure)
 • PHP oplossingen (Symfony, laravel, Zend)
 • iOS, Android (Swift, objective C, Java, Kotlin)
 • Cross platform App development (Xamarin, Cordova, React native, Flutter)
 • Advanced Javascript (React, AngulasJS, Backbone, Marionette, Polymer)

IT detachering online én bij u op kantoor

Om de samenwerking nog beter te maken werken wij ook in een soort hybride manier samen met onze klanten. Dit betekent dat de software ontwikkelaars bij ons op kantoor voor u aan het werk zijn, maar wel periodiek bij u op kantoor komen te werken. We kunnen ook een lead developer vanuit Nederland voor u laten werken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw softwareproject? We komen graag met u in contact om de voordelen van IT detachering voor uw bedrijf door te nemen.


 • Screening op basis van uw specificaties
 • Op korte termijn relevante CV's
 • Geen recruitmentkosten
 • Flexibele contractmodellen
 • Transparante kostenstructuur
 • All-in tarief - geen verassingen