Home Addcode technieken Java developer inhuren

Java developer inhuren

“Java developer inhuren

 • Direct inzetbaar op basis van detachering of projecten.
 • Brede kennis in onder andere Java 2EE, Spring, Hibernate, Eclipse, JBoss, Struts, Maven etc
 • Nieuwe ontwikkeling van applicaties, refactoring of uitbreiding.
MD office 5

Java softwareontwikkeling

Ontwikkelt u reeds in Java of overweegt u een applicatie in Java te gaan ontwikkelen? Dan weet u waarschijnlijk dat Java nog steeds behoort tot de meest gebruikte programmeertalen ter wereld. Java wordt nog steeds zeer actief doorontwikkeld en is als platformonafhankelijke open source software zeer populair voor het ontwikkelen van webaplicaties, mobiele Apps en bijvoorbeeld games. Het marktaandeel van Java is enorm, mede doordat het bijvoorbeeld de onderliggende taal is waarin Android is ontwikkeld en omdat dit draait op vrijwel alle PC’s.

Wat doet een Java ontwikkelaar?

Het takenpakket van een Java ontwikkelaar is veelzijdig. Als hoofdtaken 1) ontwerpt de developer de softwarearchitectuur en stelt de technische specificaties vast en 2) programmeert de softwaretoepassingen op basis van de opgestelde wensen en doelen.

Daarnaast houdt de ontwikkelaar zich bezig met testen, debugging, onderhoud, documentatie van technische vereisten en toepassingen en houdt zicht bezig met onderzoek.

Dit zorgt voor kwalitatieve software en een snel ontwikkelproces.

Waarom developers inhuren

Door de grote populariteit van Java is het niet makkelijk om altijd voldoende (goede) ontwikkelaars te vinden die in staat zijn om betrouwbare en moderne software te bouwen of te onderhouden. Op dat moment is het mogelijk een optie om (een deel van) uw ontwikkeling uit te besteden aan een partij die hier lange ervaring mee heeft, zonder dat uw kosten drastisch toenemen. Op deze manier kunt u profiteren van Java softwareontwikkeling op maat, waardoor u uw ambities kunt blijven waarmaken. De voordelen hiervan zijn:

 • Technische expertise

De beste Java developers hebben diepgaande kennis van Java-programmering. Dit stelt hen in staan complexe applicaties te ontwikkelen en snel problemen op te lossen. Bovendien is het team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken en wordt regelmatig geschoold om de kennis bij te houden en uit te breiden.

 • Kostenbesparing

Het inhuren van een Java developer is kosteneffectief ten opzichte van een in-house ontwikkelteam. U hoeft geen kosten te maken voor opleiding, salaris en de benodigde software.

 • Flexibiliteit

U huurt Java ontwikkelaars alleen in op de moment dat u de expertise nodig heeft. Dit betekent dat u eenvoudig het externe team op kan schalen wanneer u meer projecten heb lopen en op basis van marktbehoefte kunt u ook eenvoudig afschalen.

 • Software ontwikkeling op maat

Het team dat u inhuurt, kan vanwege de flexibele inzetbaarheid software op maat voor u maken. Waar freelance java developers de tijd verdelen over meerdere projecten, krijgt u een extern toegewezen die zich alleen bezighoudt met uw wensen.

Kosten van het inhuren van een developer

De kosten van een developer inhuren verschilt met progammeertaal. Voor de programmeertaal Java is het uurtarief bij Addcode tussen de €45,- en €49,- euro. We hebben verschillende developers voor u beschikbaar. Als u kiest voor nearshore developers, zit u aan de lage kant van de prijs. Een java developer inhuren hoeft dus niet duur te zijn. Het is wel belangrijk dat u voor de juiste professional kiest, die past bij uw softwareproject.

Waarom Javascript developer inhuren bij Addcode?

Als u besluit om (een deel van) uw ontwikkeling uit te besteden wilt u wel zeker zijn dat u minimaal dezelfde kwaliteit binnen uw ontwikkeling hebt als dat u gewend bent. Dit is ook precies ons uitgangspunt.

Onze consultants en programmeurs zetten communicatie hoog op de agenda. Binnen uw opdracht is het belangrijk dat we contact onderhouden over de voortang van het project en waar de developers staan. We hebben niet alleen hoogopgeleide Java programmeurs, maar ook sociale vakmensen voor de beste communicatie met uw bedrijf.

Wilt u onze developers inhuren, of de mogelijkheden voor het inhuren van softwareontwikkeling expertise met ons bespreken? We komen graag met u in gesprek.

 • 95% van onze mensen zijn van senior niveau
 • Geen verborgen kosten en transparante tarieven
 • Gegarandeerd binnen maximaal 2 maanden resultaat
 • Flexibel inzetbaar. Snel opschalen en krimpen