Home Addcode technieken PHP developer

PHP developer

“PHP developer voor webapplicaties”

 • Symfony
 • Laravel
 • Cake
 • Phalcon
Technosoft - Detachering
Technosoft - php

PHP ontwikkeling

PHP is een scripttaal die voornamelijk gebruikt wordt in Web programmering , met name in samenwerking met software -database zoals MySQL . Deze open source software is zeer geschikt voor verschillende webapplicaties.

Waarom kiezen voor een PHP developer?

 • Open source platform.
 • PHP-ontwikkeling is dynamisch en interactief, waardoor buitengewone weboplossingen kunnen worden gecreëerd.
 • PHP is goed te combineren met bijna alle besturingssystemen en databases.
 • Het helpt je webpagina’s sneller te laden in vergelijking met andere platformen.
 • De ontwikkel- en hostingkosten zijn relatief laag.
 • PHP-ontwikkelaars zijn relatief goed beschikbaar.

Wat doet een PHP developer?

Een PHP developer ontwikkelt webapplicaties die in de PHP programmeertaal zijn ontwikkelt. Deze software moet schaalbaar zijn en voldoen aan de specificaties van de klant en te integreren zijn met andere systemen. Daarnaast houdt de developer zich bezig met implementatie, onderhoud, testen en debuggen, documentatie en onderzoek van de applicaties. Dit zorgt ervoor dat de software van goede kwaliteit is en voldoet aan de laatste ontwikkelingen op de markt.

Praktijk toepassingen

Wanneer het aankomt op krachtige webapplicaties wordt er vaak gebruik gemaakt van PHP als ontwikkel taal. Hierbij kan gedacht worden aan mobiele websites, back-end applicaties, webshops etc. Een belangrijk voordeel van PHP is zijn cross-platform karakter, zowel voor programmeurs als voor webgebruikers. Het kan op Unix – gebaseerde servers, waaronder Apple ’s OS X-besturingssysteem, geïnstalleerd worden en zal ook draaien op Microsoft Windows.

PHP ontwikkelaar inhuren

Wanneer er schaarste aan ontwikkelaars is, of u het ontwikkelteam flexibel in wilt zetten, kunt u een PHP developer inhuren. De voordelen hiervan zijn:

 • Expertise

Een extern team heeft de benodigde expertise om webtoepassingen te ontwikkelen. Het partner team heeft jarenlange ervaring met PHP en frameworks en zijn daarnaast op de hoogte van de laatste technologieën. Ze kunnen dus de meest complexe projecten aanpakken.

 • Efficiëntie

Wanneer u kiest voor deze expertise, krijgt u een efficiënte toepassing van bewezen ontwikkeltechnologieën en best practices. Dit resulteert in kortere ontwikkelingstijden en snellere time-to-market van uw softwareapplicaties.

 • Flexibiliteit

Een extern team zorgt voor een flexibele werkomgeving en maatwerk. U kunt het team opschalen wanneer er meer vraag is naar projecten, terwijl u de expertise afschaalt als u voldoende teamleden aan het werk heeft.

 • Kostenbesparing

Deze flexibiliteit resulteert in kostenbesparing. Bovendien hoeft u niet te investeren in de opleiding van PHP ontwikkelaars en de interne middelen en infrastructuur om het project te ontwikkelen.

Expert PHP developer

Bij Addcode werken wij alleen met senior PHP ontwikkelaars. Onze senior PHP ontwikkelaars hebben ruime internationale ervaring met het ontwikkelen op basis van PHP of platformen die hierop gebaseerd zijn. Goed opgeleide mensen die in verschillende projecten, internationaal hun ervaring hebben opgedaan. Op afstand werken vergt extra aandacht voor communicatie. Buiten het feit dat iedereen uiteraard goed Engels spreekt, neemt men met de opgedane ervaring een goede bagage mee om proactief deel te nemen in uw ontwikkeling.

 

Samenwerking met Addcode

Hoe de samenwerking vorm gegeven wordt, dat bepaalt u zelf. Wij werken zowel op basis van detachering van individuen, project-basisdedicated teams als met time & material. Wij hebben meerdere PHP teams die voor verschillende klanten in Nederland en Duitsland werken.

Doordat wij meerdere opdrachtgevers hebben met verschillende projecten zijn wij in staat om snel senior PHP developers voor u beschikbaar te hebben. Wanneer u specifieke eisen heeft met betrekking tot kennis, ervaring of bijvoorbeeld branche ervaring, zijn wij in staat om snel nieuwe PHP-ers aan te trekken.

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw PHP softwareontwikkeling, de geschatte kosten voor PHP developer inhuren of met onze experts in contact komen? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • De laatste technieken in PHP
 • Snel opschalen in capaciteit
 • Proactief meedenken in oplossingen