Whitepapers, E-books en overige content van Addcode, speciaal voor u.

Bij Addcode zijn we gespecialiseerd in het bieden van senior experts en toegewijde teams voor softwareontwikkeling, QA & Testing. We begrijpen dat de juiste kennis en hulpmiddelen cruciaal zijn voor uw succes in de snel evoluerende wereld van technologie.

Daarom bieden we u een uitgebreide collectie van E-books, whitepapers en artikelen. Deze bronnen zijn zorgvuldig samengesteld door onze experts om u te ondersteunen en te inspireren. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste trends in softwareontwikkeling, onze werkwijze, nearshoring, of tips voor het samenstellen van een effectief ontwikkelteam, u vindt het hier.

  • Meer informatie?
  • Een vraag voor ons team?
  • Neem gerust contact op!
Factsheets QA & testing Softwareontwikkeling

Factsheet: waarom samenwerken met Addcode?

Hoe ziet een samenwerking er in de praktijk uit en wat levert dit u op? In deze factsheet geven wij u graag een overzicht van onze dienstverlening en wat u kunt verwachten bij een samenwerking met Addcode.
Whitepapers Nearshoring

Whitepaper: nearshoring in het MKB

Nearshoring van softwareontwikkeling wordt vaak nog gezien als iets dat alleen weggelegd is voor grote bedrijven, aangezien het voordeel van de “economy of scale” hier opgaat. De praktijk wijst echter anders uit als er wordt voldaan aan een aantal randvoorwaarden.
Brochures QA & testing

Brochure: quality Assurance & Testing

Het inzetten van (meer en/of betere) testcapaciteit wordt vaak gezien als een vermijdbare uitzetting van kosten. De praktijk wijst echter uit dat QA testing vaak veel geld oplevert in de vorm van het vermijden van kosten achteraf.
e-books Softwareontwikkeling

Ebook: Add-code – sneller software bouwen met een nieuw ontwikkelproces

Er zijn verschillende methoden op de markt om snel uw software te bouwen. In dit e-book maakt u kennis met een nieuwe manier van software ontwikkelingen die het proces versnelt.
Artikelen Softwareontwikkeling

Artikel: het grote tekort aan IT-ers is onzin!

Een andere kijk op uw personeel kan een oplossing bieden voor uw capaciteitstekort. Welke oplossingen zijn er voor uw personeelstekort?
Whitepapers Softwareontwikkeling

Whitepaper: productownership – hoe doe je dat succesvol?

De essentiële rol van de productowner: samenwerken met productmanagers en scrum masters voor succes in softwareontwikkeling.