Ontwikkelmethode

 • Overzicht van alle ontwikkelmethoden, frameworks en platformen
 • Overzicht van alle technieken, frameworks en platformen

Software technieken en ontwikkelmethoden

Er zijn verschillende manieren om software te bouwen. Addcode is gespecialiseerd in verschillende ontwikkelmethoden:

 • Microsoft Technologie
 • Frontend ontwikkeling
 • Apps- native en cross platform
 • Alle bekende PHP frameworks

Welke ontwikkelmethoden zijn er?

Software kan middels verschillende ontwikkelmethoden gerealiseerd worden. De keuze voor de juiste techniek is afhankelijk van de projectgrootte, de complexiteit van de software, de behoefte van de klant en de voorkeuren van het ontwikkelteam.

Addcode biedt onder andere de volgende ontwikkel technieken.

Agile-Scrum

Deze ontwikkelmethode werkt op basis van werken in korte sprints en regelmatig feedback verzamelen en verwerken. Hierdoor wordt software opgeleverd die aansluit bij de behoeften van de klant en snel kan worden aangepast aan veranderende omstandigheden. Deze ontwikkelmethode zorgt ervoor dat het ontwikkelteam snel kan inspelen op veranderende eisen en prioriteiten.

Waterfall

De Waterfall-methode is een lineaire projectmanagementmethode voor softwareontwikkeling, waarbij het project in verschillende fasen wordt opgedeeld. Elke fase moet volledig worden afgerond voordat de volgende fase kan beginnen. Dit zorgt voor een gestructureerde aanpak van het project, waardoor eventuele fouten vroegtijdig herkent worden.

DevOps

DevOps is een softwareontwikkelingsmethode die is ontworpen om de samenwerking tussen de ontwikkelings- en operationele teams te verbeteren en de softwareontwikkeling en implementatie te versnellen. Het omvat het automatiseren van de ontwikkelings-, test- en implementatieprocessen en het verbeteren van de communicatie en samenwerking tussen de verschillende teams die betrokken zijn bij de softwarelevenscyclus.

Of heeft u behoefte aan testcapaciteit of ondersteuning bij uw Quality Assurance?

Specialisten voor diverse software technieken

U ontwikkelt op basis van een specifiek domein en gebruikt bepaalde software technieken. Wanneer u softwareontwikkelingscapaciteit wilt inhuren moeten de mensen hier wel verstand van hebben en voldoende ervaring. ook wilt u graag profiteren van bijvoorbeeld kennis van de laatste techniek, die u (nog) niet binnen uw organisatie heeft.

Wij zorgen dat er een juiste match is tussen wat de ervaring is van de mensen die voor u komen werken en wat u nodig heeft. Het beheersen van het werken met de juiste software technieken en ontwikkelmethoden is wat ons betreft de basis van waaruit gewerkt gaat worden. Uiteraard gaat een optimale match over veel meer dan software techniek, maar het moet wel passen binnen uw omgeving.

In de loop der jaren hebben wij teams opgebouwd rondom de verschillende software technieken. Gestart vanuit de basis met Microsoft (C++, C# .Net) is dit uitgegroeid met specialisaties in onder andere PHP, Frontend, App ontwikkeling en natuurlijk het testen van software. Zo zijn wij al jaren Microsoft Gold Application development partner en zijn onze mensen in het bezit van verschillende certificeringen.

 • Wij werken met de laatste technieken op uw domein
 • Ondersteuning bij het introduceren van nieuwe technieken
 • Refactoring naar nieuwe platformen
 • Full stack of separate front- en backend
 • Werken met de nieuwste tooling
 • Wij passen ons aan uw omgeving aan