Home Addcode technieken .NET developer inhuren

.NET developer inhuren

  • Direct inzetbaar op basis van detachering of projecten.
  • Brede kennis in programmeertalen, onder andere C#, ASP.NET, WPF. .NET core etc.
  • Nieuwe ontwikkeling van applicaties, refactoring of uitbreiding.
.Net ontwikkeling
Technosoft - Microsoft

Waarom .NET programmeur inhuren

.NET technologie vereist net als elke software onderhoud. Het gaat niet alleen om bugs detecteren en oplossen, maar ook om updates doorvoeren op basis van nieuwe ontwikkelingen. U kunt hiervoor een vaste medewerker in dienst nemen, die u regelmatig opleidingen en cursussen aanbiedt om bij te blijven met complexe omgevingen. Echter wanneer u hiervoor een programmeur inhuurt, profiteert u van de volgende onderdelen:

  • Kostenbesparing

Doordat u een professionele ontwikkelaar voor uw development project inhuurt, maakt u tijdelijk gebruik van de benodigde diensten. Bovendien draagt u niet de kosten van software en opleiding van de developers, en hoeft u geen vaste overheadkosten te betalen.

  • Flexibiliteit

Inhuren van experts op het gebied van .NET geeft u flexibiliteit. U kunt waar nodig de ontwikkelcapaciteit op- en afschalen op basis van vraag naar projecten. Dit betekent dat u altijd de benodigde expertise in huis heeft, ook als u toevallig andere kennis wilt aanhaken.

  • Performance optimalisatie

.NET ontwikkelaars kunnen helpen bij het oplossen van prestatieproblemen en het optimaliseren van toepassingen.

  • Maatwerk

Flexibiliteit zorgt voor maatwerk. U kunt de software toepassingen aanpassen aan unieke zakelijke processen en workflows, en oplossingen bieden die aansluiten bij de behoeften en vereisten vanuit uw bedrijf.

Wat doet een .NET ontwikkelaar?

De werkzaamheden van een .Net developer zijn onder andere ontwerp en ontwikkeling, testen en debugging, onderhoud, updates en analyses. Daarnaast houdt de ontwikkelaar documentatie bij van de werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit maakt het gemakkelijk om take consistent door te voeren. Denk aan gebruik van code, technische specificaties en gebruikershandleidingen.

Dit zorgt voor kwalitatieve software, sneller ontwerp en houdt uw software gezond.

Software ontwikkeling op het hoogste niveau

Ontwikkelt u reeds in .Net of overweegt u een applicatie in .Net te gaan ontwikkelen, dan is het goed om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die Microsoft hier biedt en gebruik te maken van de beste ontwikkelaars op dit gebied. Addcode ontwikkelt haar eigen applicaties al lange tijd op basis van Microsoft technologie en voor onze klanten wordt hier vaak voor gekozen als het gaat om betrouwbare .Net ontwikkeling.

Development team van Addcode

Addcode ontwikkelt voor veel van haar klanten maatwerk software in dotnet. Wij maken veel gebruik van het .NET platform vanwege de betrouwbaarheid, brede inzetbaarheid, integratie in Microsoft omgevingen, makkelijke deployment en de vele mogelijkheden. Wij zijn ooit begonnen met Desktop (WPF/WCF/EF) N-Layered software development. Daarna hebben we onze ervaring en domein uitgebreid met het bouwen van enterprise-level Web Applications op basis van ASP.Net MVC, ASP.Net Core en cross-platform mobiele oplossingen op basis van Cordova and Xamarin.

Technosoft en Microsoft

Visual Studio wordt uiteraard veel gebruikt als onze belangrijkste IDE tool. Het is echter tegenwoordig met Visual Studio Code ook goed mogelijk om te ontwikkelen op Linux or OSX. Met elke nieuwe release worden deze mogelijkheden steeds krachtiger. Visual Studio en Team Foundation Services in de cloud geeft ons alle flexibiliteit als het gaat om distributed software development projecten.

Technosoft - MicrosoftSenior software development

Bij Addcode kiezen wij er voor om alleen te werken met senior ontwikkelaars die hun strepen hebben verdiend. We hebben Nederlandstalige developers in dienst, of u kunt kiezen voor nearshoring. Zij kunnen allemaal putten uit een ruime internationale ervaring op het gebied van Microsoft ontwikkeling. Of het nu gaat om refactoring van legacy systemen of het bouwen van volledig nieuwe applicaties; er is veel ervaring waar u uw voordeel mee kan doen. Hierdoor komt u altijd tot de juiste oplossing voor uw wensen.

Overzicht van de meest gebruikte technieken.

TypeSoort
Programming languagesC#, C++, F#, VB.NET, Delphi
3rd party librariesDevExpress, Telerik, Bootstrap, Angular, JQuery, Ionic, NopCommerce, RabbitMQ, MediatR, Loggly, NLog, Log4Net, Serilog
ArchitectureMultitier, Microservices, Service Oriented, REST, Layered, Component-based, Plug-ins, Monolithic, Database-centric
CI / CDTeamCity, Jenkins
Collaboration / portalsYoutrack, Jira, GitHub, GitLab, Azure DevOps, Sharepoint, TFS
Design principlesSOLID, Domain Driven Design, Test Driven Design, Behavior Driven Design
Desktop WPF, Windows Forms, Windows Services, Apps for Office
InfrastructureIIS, Azure, Docker, Powershell, Chocolatey, Cake Build, NuGet, NPM
Markup + dataXML, XAML, JSON, Office Open XML
MiddlewareASP.NET Core, ASP.NET Web API, NodeJS, WCF, WWF, OData, MSMQ, Signal R
Native & mobileFlutter, UWP, Xamarin, HTML5 / WinJS (Cordova), .Net/XAML
Security en identityOpenIDConnect, OAuth, SAML, JWT, ASP.NET Identity, Identity Server, Keycloak, Active Directory
StoragesEntity Framework, NHibernate, SQL, MS SQL server (T-SQL, SSIS, SSRS), Oracle (PL-SQL), MySQL, MongoDB, MS Access
Unit TestingXUnit, NUnit, MS Test, Moq
Version controlGit, Subversion
Web presentationHTML5, CSS 3, Typescript, JavaScript, ASP.NET Core MVC & SPA, ASP.NET MVC & Web Forms, Silverlight

Wat kost een developer?

De kosten van een programmeur verschillen per expertise gebied. Het tarief voor een senior engineer start vanaf €45,- terwijl een Java en Frontend Angular ontwikkelaar vanaf €50,- per uur in te huren zijn.

Developers inhuren?

Bent u opzoek naar de juiste developer of wilt u een team van experts inhuren? Bij Addcode kunt u terecht voor de meest uitdagende projecten. Onze senior ontwikkelaars zijn gecertificeerde programmeurs die elke uitdaging voor u klaren. Daarmee heeft het team de juiste kennis in huis om uw .NET developers partner te worden.

We komen graag met u in gesprek.

  • Nieuwbouw, refactoring of onderhoud aan .Net applicaties
  • De beste senior gecertificeerde Microsoft ontwikkelaars.