Home Addcode technieken App ontwikkelen

App ontwikkelen

“Wilt u een App ontwikkelen?”

Ervaring in het bouwen van native, cross platform en web Apps. Voor alle soorten smartphones en tablets. Maatwerk App ontwikkeling vanaf design tot aan ontwikkelen, testen en deployment.

Technosoft App ontwikkelen
Technosoft App development

App bouwen

Bij Addcode helpen wij u graag om uw idee om te zetten in een App die doet wat u voor ogen hebt. Onze App ontwikkelaars zijn geen specialisten op het gebied van design, maar de allerbeste als het aankomt op architectuur, technische keuzes, veiligheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van uw App idee. Geen situatie is hetzelfde, dus ook geen oplossing is hetzelfde. Vanwege onze brede kennis van platformen en technieken vinden wij altijd een oplossing die past bij u idee.

Zelf app ontwikkelen

U kunt ervoor kiezen om zelf een App te bouwen. Hiervoor heeft u verschillende experts nodig. Denk aan designers, ontwikkelaars en testers. Daarnaast moeten de medewerkers beschikken over de juiste kennis om:

  • De App integreren met verschillende systemen
  • De applicatie te optimaliseren voor verschillende apparaten
  • Onderhoud en updates te verrichten

Kwalitatieve Apps kosten hierdoor veel tijd, kennis en kosten. Deze arbeidskosten kunt u investeren in een externe partner die voor u de applicatie ontwikkelt. Wilt u bijvoorbeeld eenmalig een App bouwen of stijgt de vraag? Dan kunt u het expertise team gemakkelijk op- of afschalen naar behoefte, wanneer u software ontwikkelaars inhuurt.

App ontwikkelen – techniek

Technisch lopen wij uiteraard voorop, met een team ervaren senior App ontwikkelaars en App testers. Waar hem meestal de moeilijkheid in zit is om te weten wat je wil en dat doorvertalen naar een design, functioneel ontwerp en de keuze voor de juiste techniek. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij specialisten op de meest voorkomende technieken zoals Android, iOS Swift, Xamarin, react Native, Angular en Flutter.

App ontwikkel talen

 

Wilt u een App laten ontwikkelen?

Doordat wij gebruik maken van ervaren businessanalisten kunnen wij samen met u kijken naar wat een App uiteindelijk wil zijn en hoe we nu moeten beginnen. De juiste keuzes voor platform, database, templates en OS maken namelijk alle verschil en kunnen de toekomst van de App maken of breken. Als wij er geen vertrouwen in hebben, dan beginnen wij er niet aan! U kunt dus met een gerust hart door ons een App laten bouwen.

App testen

Om de kosten van software ontwikkeling te beperken en de kans op eventuele fouten al tijdens ontwikkelproces te ontdekken, is het van belang dat u ook uw Apps test. Hierdoor brengt u kwalitatief betere software op de markt, die de gebruikservaring verhoogt.

Het testen van Apps lijkt eenvoudig als deze eerst aan een kleine groep gebruikers op proef wordt gegeven. De praktijk wijst echter anders uit. Naast het testen van ALLE functionaliteiten dienen voor software testen juist ook de niet-functionele aspecten goed te worden bekeken. Wij hebben ervaring met het testen van Apps en natuurlijk het oplossen van de geconstateerde gebreken.

Kosten App ontwikkelen

De kosten voor het ontwikkelen van een applicatie hangen af van in welk stadium van het project u de ontwikkeling aan Addcode uitbesteedt en welke experts u inschakelt. Daarnaast kunt u er tijdens het project voor kiezen om de software door onze ervaren medewerkers te laten testen.

Deze kosten variëren sterk en hangen af van verschillende factoren:

  • De complexiteit van de App
  • Het type App
  • De gewenste functies
  • De ontwikkelingsmethode

Addcode applicatie ontwikkeling

Wij ontwikkelen al 40 jaar software en hebben onze kennis op het gebied van Apps bouwen altijd up-to-date. Door onze brede kennis op het gebied van softwareontwikkeling zijn wij als geen ander in staat om technisch ingewikkelde zaken tot een goed eind te brengen. Hiervoor hebben wij de beste mensen in hun vakgebied.

Doordat wij vanuit onze kantoren in Moldavië en Roemenië werken, zijn wij ook in staat om de prijs – kwaliteit optimaal te houden. Wilt u weten wat een App kost? Neem dan gerust contact met ons op.


  • Native und cross platform
  • Getestet für alle denkbare Situationen
  • Optimales Preis:Qualitätsverhältnis