Home Programmeur inhuren

Programmeur inhuren

  • Wij hebben wel de mensen die u zoekt
  • Tegen tarieven waar u mee kan werken
  • Senior en gecertificeerde mensen
  • Flexibel en snel inzetbaar
  • Geen verborgen kosten
Nearshore team

Hoe maak ik de juiste keuze?

U kunt kiezen uit verschillende manieren om experts te werven: een programmeur in dienst nemen, een tijdelijk contract opstellen voor een freelancer of een team van experts inhuren als partner die uw software ontwikkelt.

Aannemen

Ontwikkelt u continue software en heeft u een ruim budget? Dan kunt u ervoor kiezen om een programmeur in te huren. Houdt er echter rekening mee dat u dan meerdere experts nodig hebt. Niet alleen de ontwikkelaar, maar ook een designer en een software tester.

Freelance

Wanneer u een relatief klein project heeft, dan kiest u voor het inhuren van een freelance programmeur. Houdt er echter wel rekening mee dat het ontwikkeltraject wat langer kan duren dan wanneer u zelf de experts in dienst neemt.

Inhuren

Wanneer u alleen tijdelijk opzoek bent naar de juiste kennis en grote software projecten heeft, dan kiest u voor het inhuren van een programmeur. U kunt bij Addcode terecht voor de juiste kennis en we hebben altijd beschikbare experts voor u klaar staan. Flexibiliteit staat hierbij voorop. Zo houdt u zicht op de capaciteit en kosten van het traject.

Waarom een programmeur inhuren?

Het vinden van goede en betrouwbare softwareontwikkelaars en testers is een probleem dat al decennia lang speelt bij organisaties die software ontwikkelen. Binnen de thuismarkt is het heel lastig (en duur) om mensen te werven en vast te houden. Het outsourcen of inhuren binnen Nederland is soms een optie, maar  betekent wel een sterke uitzetting van de kosten, mocht er sowieso goede capaciteit beschikbaar zijn.

Toch hoeft het tekort aan IT-ers geen structureel probleem te zijn. Softwareontwikkelaars inhuren vanuit het buitenland is een optie die organisaties steeds meer omarmen. Nu iedereen gewend is om (ook) thuis te werken, is de optie om een remote oplossing te vinden voor het kennis- of capaciteitstekort een oplossing die steeds meer bedrijven aangrijpen om hun problemen voor eens en altijd op te lossen, als het gaat om tekort aan capaciteit en/of kennis.

Softwareontwikkelaars inhuren bij Addcode…

..definitieve oplossing van uw capaciteitsprobleem

Technische expertise

Onze ervaren software programmeurs beschikken over technische vaardigheden en kennis om software te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. Dit stelt hen in staat om effectieve en efficiënte softwareoplossingen te creëren die aan de behoeften van uw bedrijf voldoen.

Flexibiliteit

Het inhuren van een software programmeur biedt flexibiliteit aan uw bedrijf. U kunt bij ons eenmalig een programmeur inhuren voor een specifieke taak, of een team van experts voor uw software project. Dit is met name handig wanneer u geen fulltime programmeur nodig hebt.

Kostenbesparing

Deze flexibele inzet van software ontwikkelaars bespaart u de benodigde kosten op software en opleidingen. Wij hebben de juiste tools en expertise in huis. En u huurt alleen tijdelijk de kennis in die u op dat moment nodig heeft.

Kosten van een software programmeur

De kosten van een programmeur hangen af van verschillende factoren. Zo speelt ervaring een grote rol in het uurtarief. Hoe meer ervaring de programmeur heeft, des te hoger de kosten. Daarnaast hangen de kosten af van interne kennis of externe partner. Kiest u bijvoorbeeld voor nearshoring in Oost-Europa? Dan liggen de kosten lager, zonder dat de kwaliteit van de software achteruit gaat. De kosten worden ook berekend op basis van de complexiteit van het project. Hoe complexer het project en de doorlooptijd, des te hoger de kosten zullen zijn.

Deze kosten kunt u beperken door te kiezen voor een extern team van expert die u alleen inhuurt op het moment dat u behoefte heeft aan de capaciteit. Een programmeur inhuren is hiervoor de ideale oplossing.

Hoe kan ik softwareontwikkelaars inhuren?

Het 5 stappenplan voor het inhuren van experts

Het inhuren van softwareontwikkelaars en testers is eigenlijk zeer eenvoudig en gaat meestal via een aantal stappen. Om te zorgen voor een optimale match is het wel belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt. Hierin hebben wij veel ervaring en zullen wij u helpen om te optimaal te laten verlopen.

Het 5 stappenplan naar een goede inhuur

1) Inventariseer de behoefte

2) Bepaal de optimale vorm van samenwerking

3) Selecteer de juiste kandidaten of teamsamenstelling

4) Maak een implementatie plan 

5) Zorg voor goede begeleiding en monitoring

 

  • Snel de juiste mensen beschikbaar
  • Begeleiding door een ervaren Nederlandse organisatie
  • Tarieven waar u mee kan werken
  • Flexibel inzetbaar
  • Direct contact met de mensen op locatie

Een selectie van de technieken waar we in thuis zijn