Home Software developer inhuren

Software developer inhuren

De fundering voor duurzame software ontwikkeling.

nearshoring team

Een software developer inhuren?

Wilt u een software developer inhuren? U kunt ervoor kiezen om een freelance software ontwikkelaar in te huren, of een development team voor uw software oplossing. Freelance developers zijn schaars. Kies daarom voor een extern expertise team. Dit kunt u zien als tijdelijke vervanging of als een externe software developer partner.

De collectieve expertise van het software developer team zorgt voor de aanpak van complexe taken, snellere ontwikkeling en kostenbesparing.

Deskundige softwareontwikkeling

Het inhuren van software ontwikkelaars zorgt voor een snellere en kwalitatieve ontwikkeling van uw software. Het team heeft de benodigde kennis en werkt efficiënt samen volgens een gestructureerd ontwikkelproces. Hierbij maakt de software developer gebruik van kwaliteitscontrolemaatregelen om de ontwikkeling van de software te optimaliseren. De kans op fouten en bugs vermindert. Op deze wijze stijgt de kwaliteit van de software.

Bespaar kosten op uw software team

U huurt de professionals alleen in op het moment dat u gebruik wilt maken van de expertise. De software partner zorgt voor de benodigde opleidingen om het team up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen en de individuele softwareontwikkelaar verder op te leiden. Hierdoor bespaart u kosten op software diensten.

Beschikbare software developers en testers

Addcode heeft Nederlandse developers of een nearshoring team voor u beschikbaar vanuit verschillende expertisegebieden. Wanneer u een enkele software developer inhuurt, heeft u meer flexibiliteit dan wanneer u fulltime een software architect aanneemt. Daarnaast kunt u er bij Addcode voor kiezen om een gepersonaliseerd team van testers en programmeurs samen te stellen. Hieronder volgt een overzicht van softwareontwikkelaars die direct, of op korte termijn voor u beschikbaar zijn.

Senior QA engineer.

Ruim 10 jaar ervaring met verschillende internationale projecten, voornamelijk in de financiële sector. Ervaring met zowel waterval als Agile software ontwikkel methoden. Een teamplayer met sterke analytische en creatieve probleem oplossing vaardigheden.

 

Addcode QA Engineer

Niveau Senior
Beschikbaar per Direct
Tarief categorie € 37 – € 40


Senior Java/J2EE ontwikkelaar.

Softwareontwikkelaar programmeur met ruim 9 jaar ervaring in Java/J2EE programmeertaal. Sterk in leiderschap en hoog probleemoplossend vermogen en risico management. Ambitieus en doelgericht. Een continue honger naar nieuwe kennis en de wil om met de laatste technieken te werken.

 

Niveau Senior
Beschikbaar per Direct
Tarief categorie € 40 – € 45Frontend Angular ontwikkelaar.

Professional softwareontwikkelaar met veel ervaring die een full stack .Net achtergrond heeft, maar de afgelopen jaren voornamelijk Frontend ontwikkeling gedaan heeft. Naast Angular ervaring met o.a. Web-api, micro-services, Xamarin en Javascript programmeren.

Angular logo

Niveau Senior
Beschikbaar per direct
Tarief categorie € 40 – € 45

Op zoek naar andere professionals?

Of naar het samenstellen van een team? Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen contact met u op.