Home QA & Testing werkwijze Detachering testers

Detachering testers

Behaal meer kwaliteit door software tester in te zetten

 

“Detachering van de beste mensen”

De beste senior testers op afstand en bij u op de werkplek.

Software tester inzetten

Addcode heeft vaste medewerkers die ingezet worden in dedicated ontwikkel teams of zelfstandig werken aan het opleveren van projecten. Naast deze manier van nearshoren van software ontwikkeling en testen, zoeken wij ook geschikt ICT personeel wanneer hier een specifieke vraag naar is. Het gaat hier om detachering van software ontwikkelaars en testers op afstand.

Addcode is full time bezig met het rekruteren van de beste senior software ontwikkelaars en professionele testers. Hiermee kunnen we snel voldoen aan uw vraag naar gekwalificeerd personeel dat op dit moment in Nederland nauwelijks meer te krijgen is. Alle goede test engineers en junior software tester zijn immers aan het werk!

Technosoft - DetacheringDetachering van testers

In de praktijk zien wij steeds meer bedrijven die vanwege uitbreiding hun toevlucht nemen naar een freelance software tester om de quality assurance te garanderen middels software testen, die bij hun op kantoor worden ingezet om tegemoet te komen aan tekort aan capaciteit of kennis. Dit lijkt de enige oplossing om het probleem te lijf te gaan, maar hier is nearshoring een alternatief dat vele voordelen biedt:

 1. Samenwerking binnen een ervaren team
 2. Formalisering communicatie
 3. Integratie van testen / QA met ontwikkeling
 4. Flexibel inzetbaar
 5. Alle faciliteiten inclusief
 6. Back up bij calamiteiten / continuïteit
 7. Kosten besparing
 8. Sparringpartner op het hoogste niveau
 9. Toegang tot diverse technieken / kennis
 10. Ontzorging

Wanneer bedrijven de stap nemen naar een uitbesteding via Addcode, dan ervaren ze de voordelen die dit heeft. Uiteraard mist u wat als het gaat om het frequente contact en de informele overlegstructuur, maar de vraag is of dit altijd goed werkt. Werkt een strak gestructureerd proces met formele procedures en vastlegging eigenlijk niet beter? In-shore begeleidt u op deze weg van nieuwe samenwerking tussen uw ontwikkelteam en de ontwikkelaars of testers bij ons op locatie.

Technosoft - DetacheringOp locatie én bij u op kantoor

Om de samenwerking nog beter te maken werken wij ook in een soort hybride manier samen met onze klanten. Dit betekent dat de software testers bij ons op kantoor voor u aan het werk zijn, maar wel periodiek bij u op kantoor komen te werken.

Dit zorgt ervoor dat de tester de werkzaamheden binnen acceptabele tijd uitvoert en door de collega's als onderdeel van het team gezien wordt. Onderling leren uw mensen hierdoor nieuwe vaardigheden en belangrijke eigenschappen van software testen.

Technosoft - DetacheringAlleen de beste software tester

Door onze constante werving op de lokale markten hebben wij contact met de beste software engineer in de regio. Het niveau van de mensen van Addcode is zeer hoog en dat trekt ook weer goed mensen aan. Wij kiezen niet snel voor junior software tester of medior software tester. Wij hebben de beschikking over professionals en de test engineer op het gebied van automated testen, mobiel testen, performance testen, agile testen et cetera. De belangrijkste eigenschappen van onze testers zijn:

 • Analytisch denkvermogen
 • Nauwkeurigheid
 • Technische vaardigheden
 • Probleemoplossend vermogen
 • Teamwerk
 • Communicatieve vaardigheden

Dit zorgt ervoor dat uw developers zich kunnen blijven specialiseren in het product, en geen nieuwe dingen hoeven leren middels een traineeship ofopleiding.

Onze quality assurance zit in effectieve strategieën om uw nieuwe stukje software te ontwikkelen en te testen, middels nieuwe ICT programma's, binnen acceptabele tijd en op basis van uw gestelde eisen. De testers dragen verantwoordelijkheid en werken middels een probleemoplossend vermogen. Ze zijn analytisch sterk, houden zich aan strikte deadlines en hebben de laatste ICT opleiding gevolgd. U kunt de vaardigheden van onze testers zien als ondersteunende teams met een eigen vakgebied.

 • Detachering tegen normale condities.
 • Alleen de beste mensen
 • Op afstand en bij u op kantoor

Bart Zwager - Commercieel directeur

Het traject begint uiteraard met het goed in kaart brengen wat er verlangd wordt voor wat betreft de kwaliteiten van de persoon of het team, om aan de quality assurance te voldoen. Wanneer we de juiste match hebben gevonden zullen wij het team voorstellen. Soms kan dit via bijvoorbeeld een Skype interview, maar dit gaat ook wel via een bezoek aan het kantoor van de opdrachtgever of een bezoek aan ons kantoor in Chisinau.

Vervolgens wordt er gestart met een eerste periode, waarin ingewerkt kan worden en gekeken kan worden of de match perfect is. Beide partijen spreken af om er alles voor te doen om er een succes van te maken, maar mocht dit toch niet lukken dan vinden wij altijd een bevredigende oplossing.

Wilt u precies weten hoe het bij u in het werk gaat?

Wilt u een afspraak maken?