Addcode = snel software bouwen

Door een nieuwe manier van werken kunnen wij snel software bouwen, met behoud van kwaliteit in bekende talen als C#, Angular en Flutter.

Nearshore team

Een nieuwe manier van snel software bouwen

Snel software bouwen door automatisch genereren van code

Snel software bouwen en toch werken met de code die je gewend bent, dat wil toch iedereen? Toen wij bij Addcode begonnen met de verkenning van deze nieuwe manier van software ontwikkelen waren wij ook verbaasd over waarom dit niet eerder tot de mogelijkheden behoorde. Er zijn al vele manieren om sneller software te ontwikkelen dan de traditionele manier, zoals bijvoorbeeld de vele low-code en no-code oplossingen. Zaken als integratie, kosten, starheid, koppelingen en beperkingen in de doorontwikkeling hebben ons echter altijd tegen gehouden om hier mee aan de slag te gaan. De combinatie van ervaren softwareontwikkelaars en het gebruik van nieuwe tools leggen de weg echter open voor een nieuwe manier van softwareontwikkeling met behoud van de voordelen van het gebruik van bewezen software platformen.

  • Modelleer zelf je nieuwe software
  • Automatische generatie van .Net, Angular en Flutter
  • Sneller oude software ombouwen
  • Geen verplichting aan een platform
  • Snel een POC klaar

Wat is Addcode? Bekijk de video!

Door een nieuwe manier van werken kunnen wij sneller software ontwikkelen, ombouwen of bijvoorbeeld Apps bouwen.

Combinatie van snelheid en kwaliteit

Om goede software te ontwikkelen, die ook naar de toekomst schaalbaar en te onderhouden is, heb je voldoende tijd en goede mensen nodig. Te vaak zien wij echter software die te snel ontwikkeld is, met te weinig aandacht voor een goede architectuur, slecht gestructureerde code en nauwelijks getest. Dit staat helaas garant voor mislukte trajecten op langere termijn.

Het is echter wel zo dat er een hoop zaken zijn die softwareontwikkelaars, vooral in het begin, steeds weer (ongeveer) hetzelfde doen. Door dit te automatiseren kun je snel software bouwen en valt veel tijd te besparen. Belangrijk hierbij is ervoor te zorgen dat deze automatisch gegenereerde code wel leesbaar is in bekende talen als C# .Net, Angular of Flutter. Zo kunt u de kwaliteit borgen en verder ontwikkelen in de u bekende talen, als dit nodig is.

e-book-snel-software-bouwen

Download het gratis E-book en ontdek een nieuw ontwikkelproces!

 

waarom add-code

5 redenen om voor Addcode te kiezen

1) Geen vendor lock-in

2) Automatiseer het standaard werk

3) Breng je software super snel naar een App

4) Altijd verder kunnen in de jouw bekende software

5) Voor ontwikkelaars en niet-ontwikkelaars

 

 

Hoe werkt snel software bouwen?

flutter-angular-net add code

Wij noemen deze nieuwe manier van snel software bouwen Addcode, als variatie op Low-code of No-code oplossingen. Ontwikkelen op basis van Addcode betekent het automatisch genereren van code (net als Low-code), maar dan wel in bekende omgevingen als C# .Net, Angular en Flutter. Ook met Addcode kan je door middel van het opzetten van een basis structuur een ontwerp van een applicatie neerzetten en de software zorgt dat er automatisch software code wordt gegenereerd. Het is hiermee eigenlijk een soort Low-code tool voor softwareontwikkelaars. Repeterende taken worden automatisch door de software gedaan en de ontwikkelaar kan verder programmeren in bekende omgevingen, wanneer dit nodig is. Hierdoor is het geschikt voor alle mogelijke uitdagingen op het gebied van softwareontwikkeling. Het systeem komt echter het best tot zijn recht bij data gedreven omgevingen en applicaties.

 

′ Dankzij Add-code hebben we binnen no-time een POC kunnen realiseren, wat ontzettend veel nieuwe informatie heeft opgeleverd. Dit heeft het complete ontwikkelproces in een stroomversnelling gebracht.    ′

 

Low code no code add code snel software bouwen

 

Snel software bouwen

 

Bijkomend voordeel is dat een basis die opgezet wordt in de backend moeiteloos vertaald kan worden in een frontend en Apps in Angular en Flutter.

 

 

 

 

 

Ook iets voor uw softwareontwikkeling?

Wanneer u wilt weten of wij ook in uw situatie sneller software kunnen ontwikkelen, zonder vast te zitten aan een of ander platform? Dan is het belangrijk om een analyse vooraf te maken en snel toe te werken naar een eerste Proof of concept, waardoor je in de praktijk kan zien of het werkt. Daar helpen wij u graag bij!


Addcode teams kunnen uw ontwikkeling aanzienlijk versnellen, zonder beperking van kwaliteit en op basis van bekende platformen als C#, Angular en Flutter.

Modeller →  genereer → download → gebruik!

flutter angular net