Gezondheidszorg

 

  • Jarenlange ervaring met het ontwikkelen van software in de medische sector
  • Maatwerk software ontwikkeling voor IT bedrijven in de zorg
  • Ontwikkeling op basis van .Net, PHP en Apps

 

Digitalisering in de gezondheidszorg? daar zorgen wij voor..

De ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg gaan razendsnel. Nieuwe Apps, platformen en communicatiemiddelen komen in rap tempo op de markt. Hierbij staat het veilig vastleggen en gebruiken van gegevens en het delen van informatie vaak centraal. Voor een IT manager, CMIO of IT bedrijf in de zorg is het zaak om bij te blijven en de juiste keuzes te maken. Wij ondersteunen bedrijven of instellingen die software ontwikkelen voor de gezondheidszorg. Hierbij zorgen wij niet alleen voor capaciteit en kennis van de laatste technieken, maar vooral voor een betrouwbare oplossing die werkt. Vooral in de gezondheidszorg zijn betrouwbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid zaken waar u zeker van moet zijn als u de ontwikkeling of beheer van uw software uit handen geeft.

Zeker van de juiste oplossing

Door onze jarenlange ervaring met ontwikkeling aan zaken als patiënten logistiek, planning, roosteren, communicatie, Elektronisch Cliënten Dossier, medische Apps en dergelijke, hebben wij ruime kennis van de gezondheidszorg sector. Deze kennis en ervaring helpt ons om instellingen en bedrijven beter te begrijpen en makkelijker samen te werken. Uiteindelijk ligt de echte kennis echter bij u als opdrachtgever. De specialistische kennis over softwareontwikkeling en testen ligt bij ons.

Besparen van kosten

Softwareontwikkeling in de gezondheidszorg is specialistisch werk. Het wordt steeds moeilijker om hier de juiste mensen voor te vinden die voldoende bagage aan boord hebben om direct ingezet te kunnen worden op (snelle) ontwikkeltrajecten. Addcode heeft wel beschikking over de juiste mensen die u kunnen helpen aan extra capaciteit, kennis en ervaring. In de praktijk blijkt dat het uitbesteden van dergelijke trajecten niet leidt tot een verhoging van de kosten, maar een aanzienlijke daling. Dit komt niet alleen doordat onze mensen voor zeer aantrekkelijke tarieven ingezet worden, maar ook door onze processen en kwaliteitsbeheersing.

 

  • Zeker van een oplossing die werkt
  • Software ontwikkelen tegen acceptabele tarieven
  • Met de laatste technieken

Ervaring binnen de gezondheidszorg

lees de ervaringen van een van onze klanten binnen de gezondheidszorg.