Home Addcode markten ICT bedrijven

ICT bedrijven

Wij helpen ICT bedrijven met hun softwareontwikkeling

  • Flexibele ondersteuning van uw eigen ontwikkel team.
  • Het alternatief voor freelancers, gedetacheerden en dure uitbesteding.
  • Vaste prijs (projecten), dedicated teams of tijdelijke ondersteuning.

Addcode faciliteert de ontwikkeling van software voor ICT bedrijven. Dat doen wij met behulp van de beste experts en volgens een met succes beproefde werkmethode. U heeft verstand van uw business, wij zijn de specialisten in het uitbesteden van softwareontwikkeling. Hierbij staan kwaliteit, snelheid, efficiency, focus, relevantie en rendement voorop. Zo doen we dat ook al 40 jaar voor onszelf bij Addcode in Deventer.

Ervaring bij ISV en ICT bedrijven

Wij hebben met onze software op het gebied van het berekenen van sterktes van bouwconstructies al 40jaar ervaring als Independent Software Vendor (ISV). Met deze ervaring en onze specialisten op het gebied van onder andere Microsoft, PHP en App development, ondersteunen wij collega software bedrijven. Wij leveren capaciteit, flexibiliteit, kennis en zorgen meestal voor een aanzienlijke kostenbesparing. Niet alleen vanwege de aantrekkelijke tarieven van Nearshoring, maar ook vanwege onze manier van werken en de aandacht voor QA en testen.

Ondersteuning op elk niveau

Bent u op zoek naar teams voor het nieuw bouwen van applicaties of het ombouwen van legacy, of bent u op zoek naar individuele top ontwikkelaars als aanvulling op uw agile team? Wij leveren teams, detacheren ontwikkelaars of testers en verzorgen projecten op basis van fixed price. Samen met u bepalen we de optimale samenwerkingsvorm en zorgen dat u altijd de regie heeft over uw projecten.

De vraag naar goed personeel of capaciteit doet zich op vele niveaus voor. Van het refactoren van code tot aan een gespecialiseerde softwarearchitect of lead developer. Op elk niveau kunnen wij ondersteuning leveren, maar wel altijd met de beste mensen van senior niveau.

Transparantie

Het uitbesteden van projecten betekent een risico op het verliezen van grip. Wanneer dit ook nog eens op een behoorlijke afstand is, stelt dat extra hoge eisen aan de samenwerking. Als Nederlands ICT bedrijf met 40 jaar ervaring weten wij waarover we praten. We hebben in het verleden zelf meegemaakt hoe lastig het kan zijn om zaken uit te besteden, maar ondervinden nog dagelijks wat het kan betekenen wanneer het goed geregeld is. Door een transparant ontwikkelproces, goede procedures en onderzoek vooraf, in combinatie met uitstekende mensen, hebben wij een organisatie neergezet die zorgt voor resultaten waar u op rekent en die wij met elkaar afspreken.

  • Transparant ontwikkelproces
  • Flexibel, deskundig en aantrekkelijke tarieven
  • Wij begrijpen software ontwikkelaars

Selectie van de ICT bedrijven die met ons werken..

Technosoft Moldavië