Home Addcode Duitsland

Addcode Duitsland.

Sinds 2006 actief met softwareontwikkeling op de Duitse markt.

Addcode Duitsland

Van harte welkom in Dortmund.

Wilt u meer weten van onze activiteiten?

Telefoon: +49 (0) 231 586 99 717

Onze andere vestigingen

Naast ons hoofdkantoor in Dortmund hebben wij kantoren in Nederland, Moldavië en Roemenië.

Software. Zielorientiert, leistungsorientiert und effektiv.

In 2006 richtte Addcode het kantoor in Dortmund op met als doel Duitse IT-bedrijven te ondersteunen bij de ontwikkeling en het testen van software gedurende de hele levenscyclus van hun applicaties. Addcode ondersteunt bedrijven en instellingen in alle stadia van het softwareontwikkelingsproces. Van architectuurontwerp, infrastructuurontwerp, functionele ontwikkeling, kwaliteitsborging en testen tot onderhoud en beheer van software.
Dankzij een transparante structuur, volwassen processen en uitgebreide ervaring in verschillende gebieden van de technologie, heeft de Addcode GmbH een aanzienlijk representatief klantenbestand opgebouwd, met referenties in bijna elke staat. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in Noord-Rijnland-Westfalen, Beieren, Hessen en Nedersaksen.
Technosoft logo 3D

Aangezien veel van onze diensten door onze eigen nearshore-ontwikkelingsteams in Moldavië, Roemenië en Nederland worden uitgevoerd, is het van het belangrijk om een ​​juridisch kader voor onze klanten te creëren in Duitsland. Om deze reden wordt de activiteit in heel Duitsland via Addcode GmbH naar Duits recht uitgevoerd. Op deze manier kunnen Duitse bedrijven volwaardig zaken doen met een Duitse GmbH. Uw contactpersonen in Duitsland kennen het land, de cultuur en spreken uiteraard de taal vloeiend.

 

Profiteer van de voordelen van werken met een internationaal softwareontwikkelingsbedrijf in de regio Dortmund. Wanneer u samenwerkt met Addcode, heeft u een gevarieerd internationaal referentieportfolio, grensoverschrijdende connectiviteit met de beste ontwikkelaars en testers, beproefde organisatiemodellen en de nieuwste technologieën.

bent u gevestigd in een van de DACH landen en wilt u ook zeker zijn van uw software? Wij leggen u graag uit wat er voor nodig is om dit te bereiken en wat wij daar aan kunnen toevoegen.

U kunt contact opnemen met onze contactpersoon voor de Duitse markt:

Alex Sili:  alex.sili@Addcode.de