Home Addcode Nederland

Addcode Nederland

Waar 15 jaar softwareontwikkeling samen komt.

Technosoft hoofdkantoor

Van harte welkom in Deventer.

Wilt u meer weten van onze activiteiten?

Telefoon: 0570 682 900

Onze andere vestigingen

Naast ons hoofdkantoor in Deventer hebben wij kantoren in Duitsland, Moldavië en Roemenië.

Addcode Nederland

Addcode Nederland bestaat sinds 2008 als onderneming actief in softwareontwikkeling voor organisaties  in het Nederlandse (BENELUX) en Duitse (DACHLI) taalgebied.

 

Technosoft desk

Onze maatwerk software ontwikkeling vindt plaats vanuit Nederland en voor een groot deel vanuit Moldavië en Roemenië. In onze buitenlandse kantoren zit veel kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling, Quality Assurance en testen. Hier zijn wij ruim 10 jaar geleden voor onszelf mee begonnen en ondersteunen ondertussen vele bedrijven met het ontwikkelen en testen van hun software. Ondanks het feit dat wij een systeem hebben ontwikkeld waarmee het werken op afstand vlekkeloos kan verlopen, hebben wij de mogelijkheid om extra begeleiding vanuit Nederland in te zetten op projecten, wanneer dit noodzakelijk is. Naast dat u altijd een gerenommeerd Nederlands bedrijf als Addcode als aanspreekpunt heeft, kunt u ook vanuit Nederland ontwikkelaars inzetten die extra capaciteit en begeleiding kunnen geven bij (de opstart van) uw projecten. Wij hebben hiervoor onze beste mensen uit onze buitenlandse kantoren naar Nederland gehaald, zodat er een optimale mix is van kennis van de processen en mensen in onze Oost Europese vestigingen en het direct kunnen inzetten van mensen in Nederland, naar wens zelfs bij u op kantoor.

Technosoft meeting room

Bij Addcode moeten we zelf 100% kunnen terugvallen op de de kwaliteit en bruikbaarheid van onze eigen software en dat zelfde realiseren we dagelijks met de software die wij voor u ontwikkelen en testen.

Wij leggen u graag uit wat er voor nodig is om dit te bereiken en wat wij daar aan kunnen toevoegen.

Wilt u meer weten over: