Home Quality Assurance & Testing – old QA Testing diensten – old

QA Testing diensten – old

Identificeer problemen in een korte tijd door QA testing.

 • Professioneel testen van uw software
 • Quality Assurance is risico’s benoemen en fouten voorkomen
 • Fouten voorkomen is kosten besparen
 • Senior gecertificeerde testers per direct beschikbaar

Wat kost een senior test engineer?

De kosten zijn afhankelijk van de manier van samenwerken. Welke diensten wilt u afnemen en hoe dienen deze ingevuld te worden? Wij geven u graag een vrijblijvend advies geheel op maat naar uw wensen. Zo heeft u snel inzichtelijk wat het u oplevert.

Wilt u meer weten over kwaliteitsborging?

Quality Assurance, oftewel kwaliteitsborging, helpt u om meer zekerheid te krijgen over de kwaliteit van de producten en diensten die u levert. Wij adviseren u graag wat dit kan betekenen binnen uw organisatie en hoe wij u hierin kunnen ondersteunen.

Meest gestelde vragen over Testen

 • Kunnen jullie testers ook zelf testcases maken?

  Kunnen jullie testers ook zelf testcases maken?

  In de meerderheid van de gevallen gebeurt dit inderdaad. Het hangt natuurlijk af van het type samenwerking, maar onze testengineers werken over het algemeen zeer nauw samen met het development team. In deze samenwerking zorgt het testteam voor het aanmaken van de testcases, het testen en het rapporteren van deze resultaten, welke in nauwe samenwerking worden besproken om de ontwikkeling te verbeteren en de kwaliteit te verhogen. Ook wanneer een tester niet in uw organisatie werkzaam is en op afstand werkt is het dus prima mogelijk om het volledige proces van testen, met alle facetten, uit te besteden.
  K
 • Hoe wordt het testproces geïntegreerd in onze ontwikkel omgeving?

  Hoe wordt het testproces geïntegreerd in onze ontwikkel omgeving?

  Het testteam maakt een integraal deel uit van het (agile) ontwikkelteam. Hierin wordt er voor gezorgd dat alles wat er gebeurt op het gebied van QA en testen geïntegreerd wordt in uw ontwikkelomgeving. Soms zijn er testtools aanwezig of is er een mogelijkheid om testen op te nemen in de ontwikkelomgeving, maar vaak zorgen wij zelf voor de benodigde tools. Wij gebruiken test management tools als TestRail, TestManager en TestLink, Functional Test Automation tools als Selenium, TestComplete, SoapUI en CodedUI en  een automated test tool als JMeter
  H
 • Kunnen software ontwikkelaars bij ons op kantoor werken?

  Kunnen software ontwikkelaars bij ons op kantoor werken?

  Ja en nee. Onze softwareontwikkelaars komen regelmatig naar onze opdrachtgevers toe om daar te werken aan lopende projecten of nieuwe projecten op te starten of op te leveren, maar de basis van wat wij doen is gebaseerd op een situatie waarbij de mensen op afstand voor u ontwikkelen. Door jarenlange ervaring, de beste mensen en een zeer strak proces zijn wij in staat om dit zo te organiseren dat u vooral kunt profiteren van de voordelen van nearshoring. Sinds vorig jaar laten wij onze allerbeste mensen ook naar Nederland komen om hier te werken. Zo bieden wij capaciteit van mensen aan die in Nederland eigenlijk niet meer te vinden zijn.  Deze lead developers ondersteunen onze buitenlandse teams en de opdrachtgevers met de lastigste uitdagingen, communicatie, architectuur en specifieke kennis over bijvoorbeeld agile development.    
  K

Goed dat we met testen zijn begonnen

Eerst waren we wat sceptisch over wat Addcode zou gaan vinden, maar al snel merkten we dat de zaken zeer professioneel werden aangepakt. Alle ondernomen testen, de aanpak, resultaten en conclusies en aanbevelingen werden in een duidelijk rapport nog eens aan ons bevestigd. Terugkijkend was het goed dat we met testen zijn begonnen. 
Vladan Jankovics - Pink&Nelson
CEO

Meer weten over nearshore outsourcing?

Advies op maat?