Home Addcode Moldavië

Addcode Moldavië

Centrum voor softwareontwikkeling, QA en testen

Technosoft Moldavië

Wilt u meer weten over softwareontwikkeling in Oost-Europa?

Breng een bezoek aan ons kantoor in Chisinau en maak kennis met onze manier van werken.

Telefoon: 0570 682 900

Onze andere vestigingen

Naast ons hoofdkantoor in Chisinau hebben wij kantoren in Nederland, Duitsland en Roemenië

Addcode Moldavië

Software ontwikkeling en testen op het hoogste niveau

 

Addcode Moldavië is sinds 2008 gevestigd in Chisinau, in het moderne Skytower gebouw in het centrum van de stad. Vanuit dit kantoor in Oost-Europa werken software ontwikkelaars en test engineers voor diverse Nederlandse en Duitse klanten. Wij zijn oorspronkelijk begonnen met het vernieuwen en nieuw ontwikkelen van onze eigen software applicaties. Toen onze mensen en systemen er klaar voor waren hebben wij de stap gemaakt om ook voor andere bedrijven en instellingen software te ontwikkelen. Met deze ervaring hebben wij een organisatie en manier van werken neergezet die zorgt dat Nearshoring WEL werkt.

Een van de belangrijkste keuzes die wij gemaakt hebben is dat wij alleen werken met de beste senior mensen. Niet alleen op basis van een CV, maar met mensen die de juiste achtergrond en het talent hebben om van elk project een succes te maken. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, hebben onze klanten rechtstreeks contact met onze ontwikkelaars en testers. Uiteraard is er goede begeleiding van QA managers, projectleiders en technical leads en zijn wij vanuit Nederland regelmatig aanwezig op het kantoor in Chisinau. De meeste projecten verlopen echter prima in directe samenwerking tussen opdrachtgever en de ontwikkelaars van Addcode. Op deze manier is de samenwerking echt een verlengstuk van het eigen ontwikkelteam van onze klanten. Wanneer de wens daar is kunnen wij echter ook een project zelf begeleiden en voor ons risico nemen. Alle vormen van samenwerking vinden plaats, van dedicated team tot vaste prijs project en detachering op afstand.

 

Wij zijn specialisten op het gebied van Microsoft technologie, PHP en App ontwikkeling. Daarnaast doen we nog veel meer en maken uiteraard gebruik van een groot scala aan tools. Daarnaast is een groot deel van de activiteiten gericht op Quality Assurance en testen. Uiteraard als onderdeel van onze projecten, maar ook als aparte dienstverlening aan bedrijven die tekort hebben aan testcapaciteit of kennis op dit gebied.

Gelukkig hebben wij een zeer gering verloop onder onze mensen en veel van de werknemers van het begin zitten er nog steeds. Ook zijn wij nog steeds in staat om de beste mensen aan ons te binden. Waarom? Door op dezelfde manier om te gaan met onze collega’s in Chisinau als in Deventer, want daar weten wij mensen ook voor lange tijd aan ons bedrijf te binden.

  • Voor meer informatie over softwareontwikkeling en testen vanuit Oost-Europa:  Haico Sterk haico.sterk@addcode.nl

Voordelen van werken met Moldavië

  • Zeer goed opgeleide mensen
  • Senior niveau is de standaard
  • 15+ jaar ervaring in Moldavië
  • Kleine culturele verschillen
  • Aantrekkelijke tarieven

Addcode meeting room

Dumitru Condrea – Senior Software Developer
Dumitru Condrea – Senior Software Developer

I joined Addcode in 2011 and it became more than just a company or a job for me. The thing I enjoy most about working for Addcode is the people I work with. There is a great team and nice working environment- it’s nothing like the ‘corporate world’, it’s like a family!

Artur Stolear – Technical Leader
Artur Stolear – Technical Leader

I am working for Addcode for more than 3 years. During this time I have managed to work in several projects in radically different areas – mobile development with IoT integration, web app for medical care, cloud based web applications. During this time being part of these projects I managed to enlarge the skillset a lot, as well as had the opportunity to work with large teams, and for short periods of time abroad. Meantime I have also improved my communication and leadership skills, and became a technical lead. I’m having a great time working for Addcode!