Home Addcode Roemenië

Addcode Roemenië

Softwareontwikkeling in Oost-Europa, binnen de EU grenzen.

Wilt u meer weten over software ontwikkeling in Oost-Europa?

Informeer naar de nearshoring mogelijkheden in Roemenië.

Telefoon: 0570 682 900

Onze andere vestigingen

Naast ons hoofdkantoor in Chisinau hebben wij kantoren in Nederland, Duitsland en Moldavië

Addcode Roemenië

Nearshoring binnen de grenzen van de EU

Nadat wij in 2008 gestart zijn met het ontwikkelen en testen van software in Moldavië hebben wij in 2014 een onderneming opgericht in Roemenië in de plaats Iasi. Het kantoor ligt net over de grens bij Chisinau (Moldavië) op 1,5 uur rijden van ons ontwikkelcentrum aldaar. Vanuit Iasi kunnen wij voor onze Duitse en Nederlandse klanten softwareontwikkeling en testen van software verzorgen binnen de regels van de Europese Unie.

Wij zijn oorspronkelijk in Oost-Europa begonnen met het vernieuwen en nieuw ontwikkelen van onze eigen software applicaties. Toen onze mensen en systemen er klaar voor waren hebben wij de stap gemaakt om ook voor andere bedrijven en instellingen software te ontwikkelen. Met deze ervaring hebben wij een organisatie en manier van werken neergezet die zorgt dat Nearshoring WEL werkt.

Een van de belangrijkste keuzes die wij gemaakt hebben is dat wij alleen werken met de beste senior mensen. Niet alleen op basis van een CV, maar met mensen die de juiste achtergrond en het talent hebben om van elk project een succes te maken. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, hebben onze klanten rechtstreeks contact met onze ontwikkelaars en testers. Uiteraard is er goede begeleiding van QA managers, projectleiders en technical leads en zijn wij vanuit Nederland regelmatig aanwezig op onze buitenlandse kantoren. De meeste projecten verlopen echter prima in directe samenwerking tussen opdrachtgever en de ontwikkelaars van Addcode. Op deze manier is de samenwerking echt een verlengstuk van het eigen ontwikkelteam van onze klanten. Wanneer de wens daar is kunnen wij echter ook een project zelf begeleiden en voor ons risico nemen. Alle vormen van samenwerking vinden plaats, van dedicated team tot vaste prijs project en detachering op afstand.

 

Wij zijn specialisten op het gebied van Microsoft technologie, PHP en App ontwikkeling. Daarnaast doen we nog veel meer en maken uiteraard gebruik van een groot scala aan tools. Daarnaast is een groot deel van de activiteiten gericht op Quality Assurance en testen. Uiteraard als onderdeel van onze projecten, maar ook als aparte dienstverlening aan bedrijven die tekort hebben aan testcapaciteit of kennis op dit gebied.

Voordelen van Roemenië

  • Werken vanuit een EU lidstaat.
  • Direct senior (lead) developers en testers beschikbaar.
  • Vertrouwen op een gedegen Nederlandse partner.
  • Inhuren van mensen of uitbesteden van projecten
  • Technosoft Iasi