Home Wanneer Addcode inschakelen Focus op uw kerntaken

Focus op uw kerntaken

“Focus op waar u het beste in bent”

Vooral wanneer software ontwikkeling geen kerntaak is van uw organisatie kan Addcode u ruimte geven om te ondernemen. Wij hebben verstand van software ontwikkeling en testen, u heeft ook vooral verstand van uw business! 

Een welkome aanvulling op ons team

Als ondernemer of manager weet u dat technologie en software een steeds belangrijker onderdeel gaat uitmaken van uw organisatie. Digitalisering wordt een steeds belangrijker deel van onze maatschappij en dwingt tot focus op softwareontwikkeling. Misschien heeft u wel ervaring en kennis over softwareontwikkeling, maar u wilt zich vooral richten op uw bedrijfsprocessen, klanten en personeel. U moet echter wel kunnen vertrouwen op een partner die u begrijpt en oplevert wat is afgesproken. Wanneer deze partij dan ook nog proactief met u mee kan denken dan kunt u met een gerust hart de zaken uit handen geven aan software specialisten.

Bij Addcode begrijpen we dit volledig. Ook wij hebben in het verleden meegemaakt wat het betekent als het uitbesteden van softwareontwikkeling niet goed loopt en hoe dit de bedrijfsvoering kan verstoren. Wij hebben de mensen, ervaring en de organisatie om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Focus op softwareontwikkeling

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij een groter of beperkter deel van uw ontwikkelingen uit handen nemen. Wij ontwikkelen zelf al 40 jaar software, dus weten waar we het over hebben. De keuze is aan u om te bepalen waar wij kunnen ondersteunen.

  1. Realisatie van volledige projecten, inclusief vooronderzoek, ontwikkeling, testen en implementatie.
  2. Op basis van het beschikbaar stellen van een team of op basis van een vaste prijs project.
  3. Begeleiding door een lead developer in het buitenland of bij u op kantoor.
  4. Mogelijkheden voor aanzienlijke kostenbesparingen
  5. Vooraf duidelijkheid over het gewenste resultaat

Het is belangrijk om te kijken wat in uw situatie het beste past. Daarom komen wij graag langs om te kijken wat in uw situatie het beste zou kunnen zijn.

  • Wij de software, u de business
  • Zeker zijn van het juiste resultaat
  • Mensen die met je meedenken