Internet bedrijven

 • Ondersteuning bij grote web projecten.
 • Apps bouwen (native en cross platform).
 • Back office systemen ontwikkelen.

Als web-bureau kunt u bij ons terecht voor de zwaardere webapplicaties, websites, App en web Apps. Wanneer het lastig wordt of groot, dan komen wij in beeld als partij die kan ondersteunen bij zaken als:

 • Back-end ontwikkeling
 • Het maken van interfaces
 • Cross platform development
 • Kwaliteitsborging en testen

Geen design, wel techniek

op het gebied van web development houden wij ons heel bewust niet bezig met ontwerp. Dit is een vak apart en wij weten hoe belangrijk dit is in het traject van het ontwikkelen van web applicaties. Onze focus ligt geheel op de techniek en laten design graag over aan u als specialist.

Voor een goed resultaat is er altijd een samenspel nodig tussen de techniek, het (UI/UX) design en de opdrachtgever/Product Owner. Wij opereren dagelijks in dit gebied, waarin de verschillende aspecten van software ontwikkeling samen komen.

Mankracht of projecten?

In deze krappe arbeidsmarkt is het lastig de juiste mensen te vinden. Gelukkig hebben wij nog steeds toegang tot de beste front-end en back-end ontwikkelaars met ervaring op het gebied van het bouwen van gecompliceerde applicaties. Om gebruik te maken van deze mensen is het belangrijk om te kijken naar uw specifieke situatie. Op de eerste plaats naar de benodigde kennis en ervaring van de mensen, maar zeker ook naar de manier van samenwerken. Dit kan variëren van het detacheren van een senior developer die aan uw team wordt toegevoegd, tot het samenstellen van een Dedicated Team of het  aannemen van een project tegen een vaste prijs. Elke situatie heeft weer zijn eigen voorkeursoplossing.

Verschillende platformen

De gebruikte technieken binnen de internet wereld zijn zeer uitgebreid. Daarom hebben wij niet overal verstand van, maar bestrijken toch een behoorlijk gebied. Hier kunt u in grote lijnen denken aan

 • Microsoft technologie
 • PHP oplossingen (Symfony, laravel, Wordpress)
 • Ruby on Rails
 • iOS, Android (Swift, objective C, Java, Kotlin)
 • Cross platform App development (Xamarin, Cordova)
 • Advanced Javascript (React, AngulasJS, Backbone, Marionette, Polymer)

 

 • Frontend en backend ontwikkeling
 • Webontwikkeling wanneer het lastig wordt
 • Cross platform Apps ontwikkelen
 • iOS, Android en Microsoft Mobile

Meest gestelde vragen over Nearshoring

 • Kunnen software ontwikkelaars bij ons op kantoor werken?

  Kunnen software ontwikkelaars bij ons op kantoor werken?

  Ja en nee. Onze softwareontwikkelaars komen regelmatig naar onze opdrachtgevers toe om daar te werken aan lopende projecten of nieuwe projecten op te starten of op te leveren, maar de basis van wat wij doen is gebaseerd op een situatie waarbij de mensen op afstand voor u ontwikkelen. Door jarenlange ervaring, de beste mensen en een zeer strak proces zijn wij in staat om dit zo te organiseren dat u vooral kunt profiteren van de voordelen van nearshoring. Sinds vorig jaar laten wij onze allerbeste mensen ook naar Nederland komen om hier te werken. Zo bieden wij capaciteit van mensen aan die in Nederland eigenlijk niet meer te vinden zijn.  Deze lead developers ondersteunen onze buitenlandse teams en de opdrachtgevers met de lastigste uitdagingen, communicatie, architectuur en specifieke kennis over bijvoorbeeld agile development.    
  K
 • Wat zijn de risico’s van nearshore outsourcing?

  Wat zijn de risico’s van nearshore outsourcing?

  In grote lijnen zijn er een aantal categorieën van risico's te benoemen die wij wel eens horen van organisaties die huiverig zijn om hun softwareontwikkeling uit te besteden.
  1. Betrouwbaarheid van de leverancier
  2. kwaliteit van de opgeleverde software
  3. Behoud van kennis
  4. Verlies van grip op het proces.
  De meeste van deze aspecten zijn ofwel van tevoren goed te onderzoeken en in te schatten, ofwel te beheersen binnen het proces. Goed weten waar je aan begint en vooral ook kennis van de eigen (on)mogelijkheden zorgt voor een proces dat beheersbaar is. Wanneer je goed voorbereid begint aan een nearshoring traject kan je ten volle profiteren van de voordelen die het biedt.  
  W
 • Hoe start je nearshoring op?

  Hoe start je nearshoring op?

  Wanneer er geen ervaring is met nearshoring, offshoring of überhaupt met outsourcing van software ontwikkeling, dan is het vaak lastig om een goed beeld te krijgen wat dit inhoudt. Dan is een goede voorbereiding van groot belang om te kunnen beoordelen of nearshoring wat voor uw organisatie kan betekenen en wat er van u verwacht wordt om het te laten slagen. Wij besteden dan ook veel aandacht aan een goede start van de activiteiten. Het voordeel van zaken doen met een Nederlands bedrijf is dat wij u in de opstartfase uitgebreid begeleiden. Door middel van een goede analyse van uw situatie kunnen wij adviseren wat voor samenwerking voor u het beste zou kunnen zijn.

  Een gestructureerd proces

  De manier waarop projecten (of detacheringen) worden opgestart is van vele factoren afhankelijk die te maken hebben met zaken als
  1. omvang van het werk
  2. ervaring bij de opdrachtgever
  3. aard van de werkzaamheden
  4. eventuele deadlines, risico's en andere randvoorwaarden
  Op basis van een zorgvuldige afweging worden keuzes gemaakt om de onderstaande fasen van het opstarten van een nearshore traject te doorlopen.
  1. Eerste inventarisatie omtrent de inhoud van de vraag en de match tussen opdrachtgever en Addcode
  2.  Vooronderzoek op basis van vooraf vastgestelde deliverables
  3. Inschattingen, aanpak en offerte
  4. kennismaking en kick off op locatie of bij u op kantoor.
  5. Inrichten van projectorganisatie, ontwikkelomgeving en kwaliteitsbewaking
  6. Eerste sprint.

  Meer weten over het starten met nearshoring?

  In het onderstaande factsheet kunt u meer lezen hoe een samenwerking met Addcode in zijn werk gaat.   Waarom samenwerken met Technosoft?
  H